Odmorite se od društvenih medija: deaktivirajte svoj Facebook | HR.DSK-Support.COM
Način života

Odmorite se od društvenih medija: deaktivirajte svoj Facebook

Odmorite se od društvenih medija: deaktivirajte svoj Facebook

Bilo da ste zabrinuti da ste postali previše opsesivno ili jednostavno osjećaju potrebu da se odmore od ometanja Facebooka, društvene medije praznina je velika ideja svaki sada i onda.

Evo kako deaktivirati svoj Facebook račun privremeno...

Social Media je postala sve trajati za mnoge ljude. Ako ste netko tko frequents Facebook, šanse su da ste vjerojatno umjereno do jako uključeni u posting, dijeljenje i pregledavanje postove i profile svojih prijatelja. Ponekad je sve samo postaje malo puno, a pauza je u redu. Ona je tijekom tog vremena da to može biti na svoju korist kako bi deaktivirali svoj račun. To će spriječiti poruke i postove od gomilaju dok ste daleko.

Kako deaktivirati svoj Facebook račun privremeno

Iz bilo koje Facebook stranici, kliknite izbornik računa dolje strelice. Vi ćete ga pronaći u gornjem desnom kutu stranice. Pojavit će se padajući izbornik. Odaberite „Postavke računa u ovom izborniku.

Potražite „sigurnosnu karticu. To bi trebao biti smješten na lijevoj strani stranice. Kliknite ovu karticu. Ovo je mjesto gdje ćete moći deaktivirati svoj račun.

Nakon što ste kliknuli na „sigurnosnu karticu, pronađite i kliknite na” deaktivirati svoj račun. Vaš račun trebao biti isključen.

Što se događa s podacima svoj Facebook račun?

Važno je imati na umu da samo zato što vaš Facebook račun više nije aktivan, to ne znači da vaše podatke više nije na internetu. Kad god postavljati ništa na društvenim medijima stranice, još uvijek zadržava čak i nakon što je račun deaktiviran. Dok ne bi svatko moći pronaći i iako ne svi i dalje biti tamo, ostaci će i dalje biti vreba okolo.

To je razlog zašto se ne bi smjelo objaviti ništa što ne želiš mase vidjeti. Izbjegavajte postavljanje osobne podatke. To je koliko za svoju sigurnost, jer je za krađu identiteta svrhe.

Kako aktivirati svoj Facebook račun

Kada ste spremni aktivirati svoj račun, morate se prijaviti na Facebook s e-pošte i zaporke koju ste koristili za izradu. Vaš račun, profil i prijatelji lista će sve još biti tamo. Dok je račun deaktiviran, neće se pojaviti na stranicama svojih prijatelja i oni neće biti u mogućnosti pronaći vas u potragu dok je račun ponovno aktiviran. Sve ostale informacije i dalje treba biti netaknut i onda možete nastaviti objavljivati, dijeljenje i čitati tamo gdje ste stali.

Uzimajući predah od Facebooka svaki sada i onda nije loša ideja. To će vam dati više vremena s obitelji i prijateljima, a možda čak i mame vas na sudjelovanje u aktivnostima koje ne uključuju računalo za promjenu. Vi svibanj čak i pozdraviti ovu prijeko potrebnu i zasluženu pauzu.