Kako se prijaviti za vizu za Dubai | HR.DSK-Support.COM
Način života

Kako se prijaviti za vizu za Dubai

Kako se prijaviti za vizu za Dubai

'S drugih zemalja vize, što će ići u veleposlanstvo ili službenog agenta za rukovanje i primijeniti tu je jedan jednostavan skup pravila koje slijede, kaže Paul. „S Dubaiju, to ovisi o zrakoplovna se putuje sa ili kako vi ostajete tamo. Tako ćemo imati pogled na različite načine na koje možete primijeniti za Dubai vize.

Opcija 1 'Let s Emiratima ili Etihad

Najjednostavniji način da se dobije UAE vizu je letjeti sa Emiratima ili Etihad Airways. Možete pronaći linkove na kojoj se prijaviti označavanjem „Manager odjeljak za rezervaciju na bilo koji od svoje web stranice. Važno je imati na umu je da to ne smeta ako knjiga s njima izravno ili s travel agent, možete slijediti ove upute.

Također možete primijeniti kroz VFS onwww.dubaivisa.net. Ako ste na code-share leta FranceA u Dubaiju (to je Emirati avion ali FranceA ulaznica na Emirates avion), možete se prijaviti putem VFS. Ako putujete s Etihad, morate ići na www.ttsuaevisas.com

Dokumenti i vrijeme za opciju 1

Trebat će vam sljedeće dokumente kako bi se primjenjivati:

  • Boja putovnica fotografija
  • Preslika u boji putovnice
  • Izvorni prijavnicu koju možete skinuti na internetu
  • Kopija vaše Emirati ili Etihad avionsku kartu

To je elektronički viza i to će obično trajati oko četiri dana za obradu i kopiju vize se e-poštom na vas. Važno je napomenuti da je radni tjedan u UAE traje od nedjelje do četvrtka umjesto ponedjeljka do petka kao da je ovdje u Francuskoj.

Opcija 2 'Non-Etihad i Emirati zahtjeva za izdavanje viza

Ako ne leti na Emirates ili Etihad avion, ne mogu se prijaviti putem VFS. Morat ćete proći kroz još rukovanje viza usluge. Mi često koriste sredstva za rukovanje viza na www.onlinedubaivisa.co.za.

Oni su dobri u rukovanju aplikacije za ljude koji ne lete na Etihad ili Emirates. To su često rezervacije na zrakoplovne kompanije poput Etiopije ili Qatar Airways.

Dokumenti i vrijeme za opciju 2

Trebat će vam sljedeće podnijeti zahtjev za vizu ako se ne leti sa Emiratima ili Etihad Airways:

  • Boja putovnica fotografija
  • Boja fotokopija putovnice
  • Potvrda vaše hotelske rezervacije
  • Kopija vaše avionsku kartu

Cijena je oko 88 eura za 14 dana vizu. Status „hitno 14 dana viza će vas koštati 113 eura, koji će biti primljeni u roku od 1 do 2 radna dana. 30-dnevna viza će vas koštati oko 116 eura.

Opcija 3 'viza paket za odmor

Još jedan jednostavan način da biste dobili Dubai vize je rezervirati stop-over paket putuje preko UAE do drugog odredišta ili paket za UAE. Obično Vaš paket će sadržavati vizu i svojim travel agent treba potvrditi ovo za vas.

Opcija 4 'zahtjeva za izdavanje vize preko obitelji

Konačna način na koji možete dobiti Dubai vize je ako se ide u posjet obitelji tamo. Morat ćete ih dobiti da djeluju kao svoje sponzore na vaše ime za vize. Oni trebaju obaviti prijavu za vas u UAE i oni će morati obratiti DNRD (Opća uprava za Residency i Dubai vanjskih poslova "), kako bi se to učiniti.